Nieuws


Grote Voorjaars Schoonmaak

25 april 2018

Zaterdag 5 mei gaan we lekker schoonmaken en klussen.

Zoals jullie weten hebben we bij Circustheater Stoffel super veel circusmateriaal waar wij met zijn allen mee spelen en werken. Hier wordt zo druk mee gewerkt en gespeeld dat het elk jaar even een opfrisbeurtje nodig heeft.

Onder het motto: ‘’Vele handen maken ligt werk ‘’ kunnen wij jullie handige handen goed gebruiken! Hier willen wij een gezellige ochtend van maken waar we ook tijd maken om samen circus te maken.


Meld je hieronder via de mail aan en geef aan met hoeveel helpende handen je komt, want dan weten wij voor wie we wat te drinken en wat lekkers klaar kunnen zetten!

Klik hier voor meer info en aanmelden.


Vacature Vaktherapeut Multi-media

9 maart 2018

Houd jij van spelen met moeilijk gedrag? Kijk dan nu naar onze nieuwe vacature!

Projectbureau Circustheater Stoffel is per direct op zoek naar een vaktherapeut voor behandeling van kinderen met ernstige gedragsproblemen en autisme. Het gaat om een tijdelijke opdracht voor de periode tot de zomervakantie, met mogelijkheden voor verlening naar schoolseizoen 2018-2019.

www.circustheaterstoffel.nl/organisatie/vacatures-en-stage/


Presentatie zaterdag 8 juli

6 juli 2017

Onze artiesten vieren de afsluiting van het schoolseizoen met een leuke presentatie.

Kom je ook kijken? Op zaterdag 8 juli presenteren ze een speciale 'dierenshow'.

Utrechtseweg 174 (montessori college arnhem)
Van 11:00 - 11:30 uur is de presentatie
Daarna kan het publiek lekker zelf meespelen

We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.


Waalzinnig Festival 2016

9 september 2016

Zondag 25 september staan wij op het Waalzinnig Festival in Nijmegen!

Het Waalzinnig Festival stimuleert het hele jaar door mensen met een beperking om zich te uiten door middel van kunst, cultuur en bewegen. Zij zijn op deze manier niet alleen bezig met het laten zien aan de omgeving van wat zij kunnen, maar krijgen ook steeds meer zelfvertrouwen.

Door het samenwerken tussen mensen met én zonder beperking te stimuleren wordt het gevoel van erbij horen versterkt. Ook wordt het voor mensen met een beperking gemakkelijker om mee te doen aan de samenleving.

Op het Waalzinnig Festival verzorgen wij een lessenserie circustheater aan deelnemers van het Kunstproject van Iriszorg, waarin wordt toegewerkt naar een voorstelling.

Het festival vindt plaats in en om LUX en iedereen is welkom om een kijkje te nemen!


Immerloo Park Festival

9 juli 2016

Zaterdag 9 juli zijn we volop aanwezig op het Immerloo Park Festival in Arnhem.

We verzorgen een prachtig vol programma met presentaties van onze ouderenparticipatie projecten Vertel mij wat! en Jong en Belegen.

Natuurlijk zijn onze artiesten van de Circustheaterschool er ook met een voorproefje van Act like Charlie Chaplin.


Presenteren voor gemeenten

22 juni 2016

Op donderdag 30 juni presenteren we Circustheater Stoffel in gemeenten Rheden en Rozendaal.

Op het Sociaal Café van 16:00 uur tot 18:00 uur in Sportcafé Theothorne in Dieren zijn we present om onze Circustheaterschool te presenteren.

De bijeenkomsten staan in het teken van Vinden en Verbinden en daarom krijgen wij de mogelijkheid om over te brengen wat wij als zorgaanbieder te bieden hebben aan kinderen en jongeren in deze twee gemeenten.


Gratis workshops voor Arnhemse Scholen

24 november 2015

Alle basisscholen in Arnhem maken kans op een gratis workshop Kennismaking met Circustheater.

De eerste tien basisscholen in gemeente Arnhem die een leerling aanmelden voor onze Circustheaterschool, krijgen een gratis workshop Kennismaking met Circustheater van Circustheater Stoffel. We verzorgen dan een workshop van ongeveer anderhalf uur aan één klas. De school mag bepalen welke klas dat wordt.

Tijdens de workshop maken de leerlingen kennis met circusonderdelen als jongleren, balanceren en acrobatiek. Tegen het einde van de workshop krijgen alle leerlingen de kans om te schitteren in de piste!

Kijk hier voor de voorwaarden en meer informatie over onze Circustheaterschool.

'stuur um door'

Ken je nog een school of zit je zelf op een school in Arnhem?
Stuur dan deze voucher door!


Nieuwsbrief

1 juni 2015

Bekijk hier onze tweede nieuwsbrief van 2015!

Je kunt stemmen op onze nominatie voor een filmprijs van Cinema Senior, de ontwikkelingen van onze circustheaterschool volgen en je meteen opgeven voor onze vakantie projecten, zien welke bedrijven ons weer hebben ondersteunt en lezen met wie we samenwerken.

Bekijk hier onze tweede nieuwsbrief van 2015!


Nieuwe folder

28 januari 2015

De nieuwe folder over onze Circustheaterschool is vanaf nu te bewonderen.

Sinds januari kunnen we nog meer bijzondere kinderen begeleiden! Kinderen en jongeren die behoefte hebben aan een beschutte omgeving om zich spelenderwijs te ontwikkelen kunnen bij ons terecht voor cursussen, clubs, modules en vakantie activiteiten.

Lees nu alles over de Circustheaterschool in onze nieuwste folder. Ken je meer mensen die interesse kunnen hebben in de folder, mail hem dan gerust door. We hebben ze natuurlijk ook in papieren versie, dus die kun je ook een stapeltje bestellen als je ergens reclame wilt maken voor ons.


Bezoek!

13 januari 2015

Aankomende zaterdag krijgt ons cursuscentrum bezoek van echte muzikanten!

Kortgeleden hebben we nieuwe vrienden gemaakt. Echte muzikanten van Noviomagum Wind Orchestra. Zaterdag komen zij lekker meedoen bij onze cursusgroep. We gaan dan samen experimenteren hoe muziek en circus elkaar kunnen versterken. We hebben er zin in!


Toon alle nieuwsberichten