Nieuws


PROEFLES Circusclub

8 november 2023

Op donderdag 30 november organiseren we een proefles voor de vernieuwde circusclub! Tijdstip: 17:30-19:00 uur, inloop vanaf 17:15 uur. Locatie: gymzaal van basisschool Floriant, Bakenbergseweg 76, Arnhem. Aanmelden via een mailtje naar info@circustheaterstoffel.nl o.v.v. “aanmelden proefles”.

START nieuwe Circusclub donderdag 18 januari 2024

Na de kerstvakantie, op donderdag 18 januari, willen we de nieuwe circusclub starten.

Voor wie: voor kinderen die op zoek zijn naar een vrijetijdsbesteding waarbij ze onder begeleiding kunnen werken aan hun leerdoelen, waarin ze kunnen oefenen, leren en plezier maken. Met je wijkcoach of wijkconsulent kun je bespreken of de circusclub passend is en deze persoon kan dan een toekenning regelen voor betaling vanuit de Jeugdwet.

Doel van onze circusclub: het bieden van beschutte vrijetijdsbesteding. De circusclub biedt een omgeving waar samen geoefend wordt, gewerkt wordt aan leerdoelen en vooral waar samen plezier gemaakt wordt. De focus ligt op de circusles en het begeleiden van onze artiesten in de groep.

De circusles wordt gegeven door een vakdocent en de groepsbegeleider zorgt voor een klimaat waarin alle artiesten kunnen meedoen met de circusles.

Waarom circus: circus is voor ons het perfecte creatieve middel om te komen tot succeservaringen; het is toetsbaar, creatief, sportief, en biedt eindeloos veel mogelijkheden om in te zetten bij het bereiken van doelen rondom bijvoorbeeld samenwerken, concentratie en persoonlijke ontwikkeling.


Speelkracht Muziek gezocht!

3 oktober 2023

In de circustent is muziek absoluut onmisbaar! Is muziek jouw passie en kun jij kinderen enthousiasmeren voor muziek? We zoeken muzikale geesten met een vaktherapeutische of pedagogische (muziek-) opleiding voor twee scholen voor voortgezet speciaal onderwijs.

Lees hier de vacature of bel of mail voor meer informatie met Saskia Barendse, saskia@circustheaterstoffel.nl, 06-48103104


Wij zoeken weer enthousiaste Logeerbegeleiders!

15 juli 2023

Wil jij een weekend per maand (vr t/m zo) samen met collega’s en een vaste logeergroep naar een prachtige groepslocatie op de Veluwe? Kun jij ervoor zorgen dat de kinderen en jongeren die wij daar begeleiden (onze artiesten) op een creatieve manier succeservaringen kunnen opdoen en binnen een veilige en familiaire setting kunnen werken aan hun leerdoelen? Lees dan even verder want wie weet zoeken we jou!

Vacature Begeleider Logeerweekends

Heb jij een groot hart voor kinderen die het niet altijd gemakkelijk hebben in de samenleving, op school, in hun familie, met vrienden? Ben je graag actief en creatief bezig, houd je van spelend werken, sta je stevig in je schoenen en kun jij goed ruimte vinden binnen kaders?

Bij Circustheater Stoffel zoeken we Begeleiders voor de Logeerweekends. Kun jij ervoor zorgen dat de kinderen die we daar begeleiden (onze artiesten) op een creatieve manier en binnen een fijne en familiaire setting succeservaringen kunnen opdoen? Misschien is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Een weekend per maand (vr t/m zo) ga je samen met je collega’s en een vaste logeergroep naar een prachtige groepslocatie in Hoenderloo die veel te bieden heeft (bosspellen, kampvuur maken, etc.). Het vertrek is vanuit Arnhem. Tijdens het weekend zorg je met je collega’s voor een huiselijke sfeer waarbinnen de artiesten veilig en ontspannen kunnen werken aan hun leerdoelen. Jullie zorgen samen voor een speels aanbod en de huishoudelijke invulling van het weekend; van menu’s bepalen en boodschappen doen tot het ontwikkelen van creatieve activiteiten (circus, theater, bewegen, muziek, etc.).

Wat verwachten we van je?

De Begeleider zorgt voor overzicht en creëert veiligheid. Je zoekt steeds naar afstemming met de artiesten en je collega’s en schakelt tussen begeleidingsstijlen. Je bent in staat verschillende activiteiten in te zetten om zo te werken aan de gestelde doelen van iedere artiest. Na een logeerweekend rapporteer je in het zorgadministratiesysteem (ZilliZ) hoe er aan de leerdoelen gewerkt is. Je neemt deel aan periodieke evaluatiegesprekken waarin inhoudelijk de lijn wordt uitgezet om tot succeservaringen te komen voor de artiesten.

Profiel

Je hebt een talent voor en ervaring in het uitvoerend werken met en begeleiden van kinderen en jongeren die extra ondersteuning kunnen gebruiken in hun leven. Je kunt goed schakelen tussen verschillende niveaus en je kunt goed samenwerken. Je kunt de zorgvraag van de artiesten goed vertalen naar passende activiteiten en spelvormen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent creatief, houdt van de spelende vorm, hebt geduld, kunt duidelijke kaders bieden, bent zelfstandig en staat stevig in je schoenen. Niveau: MBO+/HBO, relevante sociale opleiding, bij voorkeur met SKJ registratie. Je bent een weekend per maand beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Circustheater Stoffel is een groeiende organisatie met veel ruimte voor creativiteit waarin nauw wordt samengewerkt om onze artiesten op de juiste manier te ondersteunen in hun leven. De lijnen zijn kort, de werksfeer informeel en de betrokkenheid groot. Vergoeding als freelancer; het vaste tarief per weekend is € 800,-, incl. voorbereidingstijd, excl. reiskosten, vrijgesteld van BTW obv jeugdwet.

Solliciteren

Een schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV kun je voor 9 september 2023 e-mailen naar Saskia Barendse saskia@circustheaterstoffel.nl.

Lees hier meer over de Logeerweekends.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Logeerweekends 2023/2024

12 juli 2023

Hier vinden ouders en artiesten alle data voor de logeerweekends voor het seizoen 2023/2024.


Inkijkje in logeerweekends

15 februari 2022

Filmpje van een logeerweekend

Wil je zien hoe een logeerweekend bij Circustheater Stoffel er uit kan zien? Natuurlijk wil je dat!


Kijk hier voor meer informatie over onze logeerweekends.