Op zaterdag 27 december is de tweede editie van Wintercircus Stoffel. Vorig jaar kregen we voor het eerst de kans om een eigen programma te verzorgen in de enorme circustent van Wintercircus Apeldoorn. Na dit grote succes hebben we besloten hier een jaarlijkse traditie van te maken.

Circustheater Stoffel verzorgt het hele jaar door creatieve projecten om bijzondere mensen te begeleiden naar succeservaringen. Tijdens het jaarlijkse Wintercircus Stoffel presenteren we een greep uit deze projecten. Daarnaast bieden we een plek in de piste aan organisaties die net als wij, op een creatieve manier werken met bijzondere mensen. We presenteren op de ochtend van 27 december een programma dat in ieder geval niet zal vervelen: van acts op een bal tot ouderen die een verhaal vertellen, van zang en muziek tot jongleren met kokosnoten.


Programma

Ons programma start om 10:30 en duurt tot 12:30 uur. Zonder het gehele programma al te verklappen, kunnen we het volgende al bekend maken:

  • Wijkcircus de Riet zal net als vorig jaar aanwezig zijn met hun circusclub. Met partners uit deze achterstandswijk in Almelo heeft Circustheater Stoffel een wijkcircus opgezet, zodat talenten uit de wijk een plek hebben om zich te presenteren en verder creatief te ontwikkelen.
  • Vanuit Aveleijn komen er muzikale talenten optreden. Deze zorginstelling die begeleidt wonen aan volwassenen biedt, hebben we leren kennen toen we vanuit Wijkcircus de Riet bezig waren om diverse groepen bewoners met elkaar in verbinding te brengen.
  • De artiesten van ons eigen Cursuscentrum gaan een avontuurlijke show laten zien onder de titel: Expeditie Circusson.
  • Vanuit ons verhalenproject Vertel mij wat! rond Nijmegen zullen ouderen mooie verhalen vertellen.

Na de voorstelling gaan onze artiesten genieten van de voorstelling van Wintercircus Apeldoorn. Uiteraard bent u ook van harte welkom. Wanneer u liever pannenkoeken gaat eten in het restaurant van FizzionParc, dan kunt u hiervoor een reservering doen.


Locatie

Oude Apeldoornseweg 41/45, Apeldoorn

Ga dan niet de hoofdingang van Fizzionparc op, maar het straatje links (als je er voor staat) van de hoofdingang brengt je meteen naar de parkeerplaatsen en de circustent.

Rolstoelen zijn van harte welkom en kunnen in de loges staan. Het is wel fijn als deze vooraf worden gereserveerd: info@circustheaterstoffel.nl


Sponsoren

. .

. . .


Wintercircus Stoffel in het nieuws!