Op verschillende plaatsen in Nederland heeft Circustheater Stoffel het afgelopen jaar projecten uitgevoerd met en voor bijzondere mensen. Tijdens Wintercircus Stoffel 2013 presenteren we een greep uit onze projecten en bieden we het podium aan bevriende organisaties die creatief en speels werken met bijzondere mensen. In de gigantische circustent van Wintercircus Apeldoorn presenteren we op zaterdag 28 december 2013 een schitterend programma.


Programma

Van 12.00 tot 14.00 uur hebben we een gevarieerd programma met deelnemers van onze projecten uit het afgelopen jaar, aangevuld met optredens van bevriende artiesten. De kosten voor de entree varieert van € 0,50 tot € 3,00.

Zonder alles te verklappen, kunnen we over het programma in elk geval het volgende kwijt:

  • Natuurlijk treden onze eigen circusartiesten van het Cursuscentrum in Arnhem op met hun show Kerstavond.
  • Uit de omgeving van Nijmegen komen een aantal ouderen hele mooie verhalen van vroeger vertellen. Ze hebben dit onlangs in hun eigen gemeenten geleerd in een Vertel mij wat! verhalenweek.
  • We hebben een spreekstalmeester, Twan Peters, die met zijn 88 jaar vol energie het programma gaat aankondigen.
  • Wijkcircus de Riet uit Almelo komt niet alleen met een mooie presentatie van onze circusartiesten, maar ze komen met een bus vol buurtbewoners om te kijken en mee te spelen.
  • Cabaret talent Bram Bruers zal een ode brengen aan Toon Hermans.
  • Jaan Coeckepaan en zijn vrienden komen een aantal acts van de nieuwste show van Circus Koekepan presenteren.

Locatie

Fizzionparc, Oude Apeldoornseweg 41/45, Apeldoorn

Rolstoelen zijn van harte welkom en kunnen in de loges staan. Het is wel belangrijk dat deze vooraf worden gereserveerd.Traditie

Het optreden in de tent van Wintercircus Apeldoorn was zo'n groot succes dat we er een jaarlijkse traditie van maken. Aan het einde van het jaar optreden met een verzameling artiesten uit diverse projecten van Circustheater Stoffel.