Na de afsluiting van de Vertel mij wat Werkt! projecten in 2015 en 2016 hebben we in twee gemeenten nog een "toetje" mogen verzorgen.

In samenwerking met welzijnsorganisatie MeerVoormekaar, verzorgt Circustheater Stoffel als vervolg op Vertel mij wat Werkt! nog een verhalenproject in 2017 in Druten en in Wijchen. Het doel van deze twee projecten is om verder te verkennen waar de kansen liggen om het project verder te bestendigen in het aanbod van MeerVoormekaar.


In Wijchen hebben we tien ouderen en vertelondersteuners gevonden die het aandurfden om elkaars verhalen te delen en om te oefenen om hun verhaal zo interessant mogelijk te presenteren. Na twee interessante en intensieve workshops volgt de presentatie op zaterdag.

Daar ontmoeten ze ook de jongeren van Theaterschool Hakoena die een theatrale vertolking verzorgen op enkele verhalen van de ouderen.

De presentatie van Vertel mij wat! editie Wijchen 2017 is te bewonderen op zaterdag 20 mei in 't Mozaïek, Campuslaan 6 in Wijchen.


"Vertel mij wat! is een unieke belevenis, waarin prachtige, ontroerende, verrassende en onvergetelijk verhalen centraal staan."