Chef Artiesten (gedragswetenschapper/zorgcoördinator)

Heb jij een groot hart voor kinderen en jongeren die het niet altijd gemakkelijk hebben, op school, in hun familie, met vrienden? Wil jij ervoor zorgen dat zij passende begeleiding krijgen en succeservaringen kunnen opdoen waardoor ze op een fijne en creatieve manier kunnen werken aan hun eigen leerdoelen?

Circustheater Stoffel zoekt een zelfstandige, nuchtere en deskundige collega die de zorg die wij bieden vanuit de jeugdwet op een betrokken manier coördineert en een consulterende rol inneemt om de collega’s voldoende ondersteuning te bieden bij de uitvoerende begeleiding van onze artiesten.

Bij Circustheater Stoffel werken we met en voor onze artiesten, de zorgcoördinator heet bij ons dan ook Chef Artiesten. We werken vanuit ieders talent, kracht en unieke eigenschappen. Middels creatieve vormen zoals circus, theater en muziek begeleiden we onze artiesten naar succeservaringen. De Chef Artiesten zorgt ervoor dat vragen vanuit wijkcoaches, ouders/verzorgers en (speciaal) onderwijs accuraat, tijdig en vanuit betrokkenheid worden beantwoord en draagt de inhoudelijke eindverantwoordelijkheid over de zorg die we bieden. De Chef Artiesten ontvangt direct leiding van de directeur. Op dit moment zijn er ongeveer 40 artiesten bij Circustheater Stoffel.

Concreet ligt het zwaartepunt van je verantwoordelijkheid bij:

 • Het bieden van de juiste inhoudelijke begeleiding aan onze artiesten, volgens afspraken die gelden binnen de jeugdwet

Je taken bestaan voornamelijk uit:

 • Consultatie bieden aan en afstemmen met collega’s m.b.t. de inhoudelijke begeleiding van de artiesten

 • De voortgang van de toegewezen zorgtrajecten monitoren

  En daarnaast ook:

  • Aanmeldingen verwerken, toewijzen en opvolgen
  • Contact met ouders/verzorgers, wijkcoaches, andere betrokkenen
  • Uitvoeren van (of ondersteuning bieden bij) intakes en evaluatiegesprekken, opstellen van begeleidingsplannen
  • Erop toezien dat de dossiervoering (in ZilliZ), van rapportage tot declaratie, voldoet aan de gestelde eisen, inclusief het toezien op juistheid van alle beschikkingen en hiervoor de eindverantwoordelijkheid dragen
  • Voor administratieve taken krijg je ondersteuning van de Financieel Administratief Medewerker

  Profiel

  Je hebt een talent voor de zorginhoudelijke kant van het werken bij Circustheater Stoffel, met een bovengemiddelde interesse en betrokkenheid bij de artiesten en hun ouders/verzorgers. Je kunt goed overzicht bewaren, processen en behandelingen observeren en waar nodig acties uitzetten. Je kunt zelfstandig en doelmatig werken, delegeren, mensen aanspreken en helder communiceren. Je hebt minimaal een relevante HBO+/WO opleiding met SKJ registratie en ervaring in het werken met kinderen en jongeren met complexe psychiatrische- en/of gedragsproblematiek. Ervaring met ZilliZ en met het werken in de jeugdwet is een pré.

  Wat bieden wij?

  Circustheater Stoffel is een jonge, groeiende organisatie met veel ruimte voor creativiteit waarin nauw wordt samengewerkt om onze artiesten op de juiste manier te ondersteunen in hun leven. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd en jouw kennis en ervaring ingezet om zo, samen, nóg betere zorg te bieden. De lijnen zijn kort, de werksfeer informeel en de betrokkenheid groot.
  Uren en salaris zijn in overleg; we gaan uit van ongeveer 8 tot 12 uur per week en een bruto salaris tussen de 3000 en 3600 euro obv een 40 urige werkweek. E.e.a. afhankelijk van opleiding en ervaring.
  Een combinatie met andere functies binnen Circustheater Stoffel is ook mogelijk.

  Solliciteren

  Een schriftelijke sollicitatie met motivatie en cv kun je voor 20 januari 2023 mailen naar Saskia Barendse: saskia@circustheaterstoffel.nl

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.