Circustheater Stoffel begeleidt bijzondere mensen
door middel van circustheater
naar succeservaringen

Vacatures

We staan altijd open om samen te werken met talentvolle en gepassioneerde mensen.
Neem gerust eens contact met ons op.


Lid van de Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van Stichting Circustheater Stoffel zoekt twee nieuwe leden.

Streven (doel) van de stichting is om bijzondere mensen te begeleiden naar succeservaringen. Dit door onder meer het verzorgen van begeleiding met kunsteducatieve activiteiten als middel.

Stichting Circustheater Stoffel kent een Raad van Toezicht bestuursmodel. De twee directeur-bestuurders zijn verantwoordelijk voor het beleid en het bestuur en leggen verantwoording af aan de RvT.

Voor de Raad van Toezicht van Stichting Circustheater Stoffel hebben wij enthousiaste nieuwe leden nodig. Wij vinden het wenselijk om de samenstelling van de raad zo breed mogelijk te maken, in kennis, relevante deskundigheid en leeftijd. De raad zal uit minimaal 3 en maximaal 5 personen bestaan.

Om een Raad van Toezicht te vormen met een diversiteit aan kennis en/of achtergrond zijn we op zoek naar een nieuw lid, bijvoorbeeld iemand met:
• Deskundigheid op het terrein van, of affiniteit met zorg, speciaal onderwijs en of het werken met bijzondere mensen;
• Ervaringsdeskundigheid met onze doelgroepen bijv. ouders van (oud) cursisten;
• Affiniteit met de doelstelling van de stichting .
• Kennis van, of netwerk hebben in de culturele sector .

Gezien het streven naar een evenwichtige samenstelling van de raad, zal bij het hebben van gelijke vaardigheden en kennis, de voorkeur uitgaan naar een vrouw, jonger dan 40 jaar, een ouder van iemand met een zorgvraag, kennis van financiën.

Onze nog jonge stichting is gebaat bij een raad die flexibel, creatief, en vernieuwend is. Samenwerking en een positief kritische houding met respect voor ieders mening zijn hiervoor een basisvoorwaarde.

De RvT vergadert 4-6 keer per jaar. De functie van leden van de raad van toezicht is onbezoldigd. Wel is er, desgewenst, een regeling voor vergoeding van gemaakte kosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefke de Wit, directeur bestuurder, op telefoonnummer 06 1724 2438 of via de mail.


Freelance Individueel begeleider (m)

Stichting Circustheater Stoffel is per direct op zoek naar een individueel begeleider voor onze Circustheaterschool. Het betreft een functie van 3 uur per week, op zaterdagochtend in Arnhem. Vanwege de teamsamenstelling en de huidige begeleidingsvragen gaat onze voorkeur uit naar een man.

Op de Circustheaterschool werken we altijd met een vakdocent én een groepsbegeleider.
De docent is verantwoordelijk voor de les en weet heel goed de oefeningen of trucjes op verschillende manieren uit te leggen, zodat iedereen eraan mee kan doen.
De groepsbegeleider is verantwoordelijk voor de groep en weet heel goed hoe de kinderen succesvol kunnen deelnemen.

Voor sommige kinderen is het (nog) te moeilijk om de hele tijd veilig en prettig in een groep te kunnen zijn. Daarom werken er ook individueel begeleiders, die samen met deze kinderen proberen zoveel mogelijk in de groep mee te kunnen doen.


Freelance Groepsbegeleider (m/v)

Wij zijn per januari 2018 op zoek naar enthousiaste begeleiders voor nieuwe kindergroepen in Arnhem. Het gaat om naschoolse begeleiding op bijvoorbeeld, dinsdag, woensdag en/of donderdagmiddag. Ook is er de mogelijkheid om kinderen te begeleiden in schoolvakanties of individuele trajecten met kinderen te starten.

Functieomschrijving
Als begeleider van een groep ben je verantwoordelijk voor de dagstructuur, de eventuele voorbereidingen hiervoor, de uitvoering, rapportage en de evaluatie. Je begeleidt een vaste groep waarbij steeds dezelfde kinderen komen. Een grote mate van creativiteit en enthousiasme is van belang. Je ondersteunt de vakdocent tijdens verschillende lessen en doet daarbij enthousiast mee en speelt in op individuele kansen en valkuilen van de deelnemers. Je hebt daarnaast oog voor de individuele oefendoelen van elk kind. Vanuit eigen initiatief en creativiteit geef je vorm aan de invulling van de tijd buiten de groepslessen om. Je moet in staat zijn kinderen te stimuleren en enthousiasmeren.

Je geeft vorm aan een veilige groepssfeer. Zowel kinderen als ouders moeten open worden ontvangen. Wanneer je samenwerkt met een assistent, vrijwilliger of stagiaire, neem je een deel van de begeleiding en aansturing ook op je.


Profiel
:

-Je staat stevig in je schoenen

-Je kunt structuur en duidelijkheid bieden.

-Beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Sociale vaardigheden m.b.t. het ontvangen en uitnodigen van ouders en kind..

-Flexibiliteit

-Passie voor circustheater en/of andere creatieve en sportieve middelen.

-Ervaring met het begeleiden van bijzondere doelgroepen

-Ervaring met het begeleiden van groepen

-Energiek en daadkrachtig

-Proactief

-Betrokken en professionele houding

-Zelfstandig

-Kan overzicht bewaren

Dienstverband
Bij voorkeur op freelance of zzp basis (in overleg)

Opleiding
Activiteitenbegeleiding, SPW/SPH, creatieve therapie, pedagogiek. Daarnaast is ervaring met kinderpsychiatrische stoornissen gewenst.

Solliciteren
Een schriftelijke sollicitatie met uitgebreide motivatie en cv kun je mailen naar jettie@circustheaterstoffel.nl

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jettie Zonneveld, Coördinator Stichting Circustheater Stoffel op 06-17759714 of jettie@circustheaterstoffel.nl. Voor meer informatie over de organisatie: www.circustheaterstoffel.nl

Plaats in de organisatie: - Werkt onder leiding van Coördinator CircustheaterschoolFreelance vakdocent

Freelance vakdocent: een stevige, enthousiaste docent, met uitvoerend talent op het gebied van zijn discipline, die affiniteit heeft met het werken met onze deelnemers.

Als freelance vakdocent werk je samen met de vaste begeleider van de groep. Samen zorg je voor de begeleiding van de kinderen en voor de invulling van de activiteiten. Gedurende de ochtend of middag ondersteun je de begeleider en tijdens je lessen wordt je door de begeleider ondersteund. Je maakt zelfstandig van te voren het programma en bespreekt dit samen met de groepsbegeleider.


MBO en VMBO stages

Als erkend leerbedrijf bij SBB bieden wij stageplaatsen aan voor opleidingen binnen Zorg en Welzijn, Media en Vormgeving, Economie en Administratie en VMBO Leerwerktrajecten / Boris. Klik op het logo van Stagemarkt.nl en kijk direct welke stagevacatures we uit hebben staan.
HBO stages

We bieden stagemogelijkheden aan studenten van de volgende HBO opleidingen:

Gedrag en Maatschappij
Creatieve Therapie, Culturele en Maatschappelijke Vorming, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Pedagogiek, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Toegepaste Psychologie

Media en Communicatie
Communication & Multimedia Design

Economie, Management en Recht
Communicatie

Sport en Bewegen
Sportkunde


Vacatures


  Procedure

  Reageren op vacatures, stage of open sollicitaties kan per mail:

  Circustheater Stoffel
  T.a.v. Stefke de Wit
  info@circustheaterstoffel.nl
  Postbus 218, 6500 AE Nijmegen