Vrienden van Circustheater Stoffel

Naast fondsen en sponsoren zijn er ook steeds meer mensen die, vooral na het zien van een presentatie, zo gecharmeerd zijn van hetgeen we met Stichting Circustheater Stoffel voor elkaar krijgen, dat ze ons graag iets willen toestoppen.
Nou, dat noemen wij nog eens vrienden!

Al het geld van onze vrienden gaat naar presentaties, voorstellingen en circusmateriaal, zodat het direct ten goede komt aan succeservaringen van onze bijzondere artiesten.

Wanneer je vriend wilt worden, kun je het beste een mailtje naar ons sturen, zodat we je contactgegevens hebben en je vriendelijk kunnen ontvangen.
Hier lees je meer informatie over Vrienden van Circustheater Stoffel .


Help je Circustheater Stoffel aan een personenbus en aanhanger?

Elke maand gaan we op logeerweekend met onze bijzondere artiesten naar een mooi park op De Veluwe. Zo kunnen ouders een weekend in de maand bijtanken én bieden we kinderen en jongeren een hele fijne en leerzame tijd. Tot nu toe huren we steeds auto's om de circusmaterialen, onze artiesten en de logeerspullen te vervoeren.

Na schooltijd komen kinderen en jongeren voor begeleiding naar onze nieuwe locatie op de Bakenbergseweg in Arnhem. Kinderen willen vanuit heel Arnhem en omgeving naar ons toekomen, maar niet iedereen is hiertoe in staat. We komen ze natuurlijk graag ophalen.

Kortom: het is tijd voor een bus. Een Circus Bus!
Vanaf medio augustus gaan we in samenwerking met GratisVoertuig.NL en FondsenNed proberen om een gesponsorde personenbus mét aanhanger te realiseren.

Alle sponsoren van de bus en de aanhanger zullen we uiteraard ook hier op onze website hartelijk danken voor hun ondersteuning.