Circustheater Stoffel

mail
info@circustheaterstoffel.nl

postadres : Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen
telefoon 06 4167 3712

Algemene Voorwaarden

Download hier de Algemene Voorwaarden van Circustheater Stoffel.

Klachten

Ben je ergens ontevreden over, of heb je een klacht over onze zorg? We gaan graag met je in gesprek en samen op zoek naar een oplossing. Als je dit niet rechtstreeks met je vaste contactpersoon wil bespreken, dan kun je contact opnemen met de directie van Circustheater Stoffel via ons kantoor: info@circustheaterstoffel.nl of 06-41673712.

Wil of kun je de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wil je onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kun je contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar wij bij zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heb je je klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden om deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met je op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wil je advies over hoe je om kunt gaan met een situatie waar je ontevreden over bent? Ook dan kun je contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Je start dan nog geen procedure op.

Geef je klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet je niet welke klachtenprocedure voor jou geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg bij helpen.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.


Privacyreglement

  1. Volgens de regels van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben wij ons privacybeleid aangepast. Voor detais verwijzen we naar onze algemene voorwaarden.
  2. Privacy Statement Circustheater Stoffel